El cadet femení 05 B exhibeix el seu millor joc a la pròrroga i guanya el Reus Deportiu (56-60)

Updated: octubre 1, 2019

L’equip cadet femení 05 B va aconseguir un triomf molt important a la pista del Reus Deportiu. El TGN Bàsquet va saber superar les pròpies errades que l’havien condemnat a la pròrroga i amb un gran joc en el temps extra es va endur la victòria.

Abans, les liles havien sortit molt fortes a la pista, amb una defensa molt intensa que, però, les va obligar a pagar un peatge molt car en forma de faltes personals (23 al descans). Això ho va aprofitar el Reus per a retallar diferències però en el tercer quart el TGN Bàsquet va demostrar la seva solidesa i s’imposava en atac i en defensa al seu rival marcant un parcial de 9-14 i entrant als últims deu minuts per davant. En el quart definitiu, tres errades seguides en l’últim minut de partit van provocar que les tarragonines deixessin escapar el triomf però ho van refer en la pròrroga on la defensa pressionant i l’encert en el tir van ser claus per aconseguir la victòria.