El Cadet femení 06B cau derrotat contra la Salle Tarragona (55-50)

Updated: maig 27, 2021

El Cadet femení 06B no va poder aguantar el ritme de joc de la Salle Tarragona. Les liles van sortir molt bé a l’inici del partit, duent a terme una bona defensa que es va reflectir en un marcador favorable de 8-13. Acabats els 10 primers minuts de l’encontre, les grogues van despertar, incrementant la intensitat defensiva fins a tal punt de generar molt errors a les visitants. El desencert de cara a l’anella i el cansament per l’alt ritme de joc, fan anar a remolc a les de Solé en els següents períodes. Als darrers 10 minuts, i tot i el desavantatge en el resultat, les liles van seguir treballant per reduir diferències en el marcador, però no van poder culminar amb la remuntada.