El Cadet femení 06B realitza un partit molt complert i guanya al Vila-seca (38-67)

Updated: juny 17, 2021

El Cadet femení 06B, gràcies a un gran encert en el tir exterior, aconsegueix derrotar al CB Vila-seca. Tot i sortir una mica adormides a l’inici, encaixant un parcial de 6-0 en contra, les liles van saber refer-se i pujant les línies defensives aconsegueixen posar-se per davant en el marcador. Seguint amb aquesta energia i intensitat, les tarragonines van registrar els millors minuts de la temporada a les dues bandes de la pista. Els parcials del segon i tercer període, on en anotació van arribar a sumar 39 punts, i on en defensa només van permetre al rival un total de 10. Als darrers 10 minuts, la relaxació i els errors de concentració van passar factura, però no van impedir a les liles emportar-se la victòria.