El cadet femení 1 fa un gran partit contra el Calafell però es queda sense energia al final (43-62)

Updated: març 9, 2016

El cadet femení 1 del TGN Bàsquet va perdre contra un rival superior, el Calafell, que només es va imposar al seu rival quan la defensa local va defallir en el tram final. Fins aleshores, l’equip lila havia estat una demostració d’ordre, sentit de joc col·lectiu i concentració que li va permetre arriba als últims  set minuts de partit amb un mínim avantatge (43-39) contra un adversari que havia apallissat molts dels equips de la lliga.

El Calafell, però, que havia augmentat la seva activitat defensiva des del segon quart, va atacar amb més insistència i, de sobte, la resistència local es va començar a esquerdar. Les visitants no van dubtar i van marcar un parcial final de 3-19 que no fa justícia al que es va veure durant tot el matx.