El cadet femení 1 s’aplica en defensa i guanya un rival superior físicament, el Vendrell (45-43)

Updated: abril 19, 2016

L’equip cadet femení 1 del TGN Bàsquet va guanyar el Vendrell en un partit que va estar marcat per la bona defensa de les locals.

El Vendrell arribava al pavelló del Sagrat Cor com a favorit per la seva superioritat física dins la zona. Amb tot, el conjunt local va saber patir i esforçar-se de valent. Així, la sortida a pista del TGN Bàsquet no va ser bona, especialment en atac, i les visitants ho van aprofitar per manar en el marcador. Les diferències, però, eren mínimes i les liles, gràcies a la defensa van acabar el primer quart 2 punts per sobre (8-6). El segon període va ser idèntic, amb domini inicial d’El Vendrell i remuntada local gràcies a la defensa, que va permetre recuperar algunes pilotes.

La dinàmica del matx va començar a decantar-se del bàndol tarragoní, que va entrar als últims cinc minuts amb un avantatge de 8 punts (40-32). Aleshores les visitants van carregar més el joc interior i les diferències es van escurçar fins el 40-39 a falta de dos minuts. Va ser el moment en què el TGN Bàsquet va ajustar la seva defensa de les pivots rivals i en què Burgueño va anotar 5 punts consecutius decisius per aconseguir el triomf.