El cadet masculí 02-03 fa un un primer quart de somni i guanya clarament l’ADT (47-93)

Updated: octubre 31, 2017

El cadet masculí 02-03 va vèncer amb contundència l’ADT Negre en un partit ajornat corresponent a la jornada 3. El conjunt lila va trencar el matx ben aviat, així, gràcies a una gran defensa, els visitants van marcar un parcial de 7-31 en el primer període que va desfer la resistència dels locals. El TGN Bàsquet va ratllar la perfecció en els primers deu minuts però després va continuar amb un alt nivell de joc (17-54 a la mitja part) gràcies a una bona circulació de pilota i tenir les idees molt clares en situacions d’atac posicional. Tot i que al tercer període el conjunt de Torreforta va reaccionar, els visitants van tornar a imposar la seva llei en el quart i definitiu quart per vèncer amb molta claredat.