El cadet masculí 02-03 intensifica la seva defensa a la segona meitat i derrota l’AB El Vendrell (98-44)

Updated: novembre 12, 2017

L’equip cadet masculí 02-03 del TGN Bàsquet va guanyar amb comoditat l’AB El Vendrell en un partit que es va decidir en la segona meitat. Així, després d’un inici d’una certa igualtat (45-29 al descans, però), els locals van augmentar el seu ritme defensiu i van marcar un parcial demolidor de 28-5 en el tercer quart que va deixar el matx vist per a sentència. Els contraatacs fruit de la recuperació de pilotes i els triples (7) en atac estàtic, van ser massa pels visitants.