El cadet masculí 02 cedeix terreny a l’inici i, tot i la millora posterior, no pot vèncer el CB La Selva (64-62)

Updated: octubre 10, 2017

El cadet masculí 02 es va quedar amb la mel als llavis en el partit a la pista del CB La Selva. El conjunt lila no va fer un bon inici i va haver d’anar a remolc durant tot el matx després que el primer quart finalitzés amb un resultat de 17-8. El TGN Bàsquet va millorar la seva defensa en el tercer quart i, recuperant pilotes, va poder retallar diferències. Aquesta dinàmica va continuar en el quart període i això va permetre els visitants capgirar el resultat però aleshores van ser víctimes d’algunes decisions arbitrals que els van penalitzar amb molts tirs lliures en contra. L’equip lila no va llençar la tovallola i va anotar 8 punts en dos minuts finals però no va ser suficient per aconseguir el triomf.