El cadet masculí 03 A té poca paciència per atacar la defensa en zona del Reus Deportiu (60-66)

Updated: març 19, 2019

El cadet masculí 03 A va perdre contra el Reus Deportiu en un matx on va haver de superar tantes adversitats que al final va perdre. El conjunt lila no va fer una bona sortida i va encaixar un parcial de 7-20 en el primer quart (0-11 només començar). La falta de domini en el rebot i les nombroses passades perdudes van ser font de contraatac dels roig-i-negres. Tot i la millora en el segon quart, un problema es va mantenir constant en tot el partit: la defensa en zona dels visitants. Tot iser un equip que ataca bé aquest tipus de disposicions defensives, en aquest partit el TGN Bàsquet no va tenir la paciència necessària per trencar la defensa. Això va facilitar la feina del rival. A més, l’àrbitre va castigar severament la defensa lila, que va permetre fins a 32 tirs lliures als reusencs. La font d’anotació des de la personal va suposar un baló d’oxigen pels visitants quan els locals més s’apropaven (de fet, van arribar, fins i tot, a capgirar el resultat, per un punt de diferència, però).

Al final, tota aquesta sèrie de circumstàncies van ser massa pels homes de Javier García.