El cadet masculí 04 A deixa de lluitar en el tram final i perd contra l’UB Sant Adrià (58-84)

Updated: octubre 29, 2019

El cadet masculí 04 A va perdre contra l’UB Sant Adrià en un partit que estava igualat però que es va decidir en el tram final per la falta d’empenta dels tarragonins. Després d’una bona sortida dels visitants, el TGN Bàsquet va anar recuperant el terreny perdut a còpia de treball, sobretot defensiu, i de velocitat en atac. Els visitants, però, no es van deixar sorprendre i van arribar al descans amb un avantatge de nou punts (31-50). Després d’un tercer quart molt disputat, a partir del minut 28 el TGN Bàsquet va deixar de lluitar i va veure com el seu rival li passava per sobre.