El cadet masculí 05 A reacciona després de fer una mala primera part però no pot amb el potent CB Cornellà (77-35)

Updated: octubre 29, 2019

L’equip cadet masculí 05 A va perdre a la pista del CB Cornellà en un partit que, tot i el resultat, el TGN Bàsquet va plantar cara a un dels equips més potents de la lliga. Els locals, amb jugadors de molta qualitat i superiors físicament, van imposar la seva llei a la primera meitat (37-10 al descans). El TGN Bàsquet va fallar molts tirs còmodes sota el cèrcol (durant tot el partit) i no va controlar el rebot, un aspecte que va permetre el CB Cornellà gaudir de segones i terceres opcions de tir, un fet que explica la diferència en el marcador. En la segona meitat, però, els tarragonins van mostrar una imatge molt millor i van competir de forma valenta tot i que la victòria era inabastable.