El Cadet Masculí 06A pateix, però aconsegueix guanyar a Maristes Ademar (66-76)

Updated: octubre 28, 2021

El Cadet Masculí 06A va aconseguir derrotar fora de casa el Maristes Ademar en un duel molt disputat entre els dos equips. L’equip lila va fer dos molt bons minuts de joc i tot seguit es van veure superats per la intensitat de l’equip local. Els cadets del TGN no van arribar al balanç defensiu ni van poder parar els u contra u dels rivals. Després d’un primer període que va acabar amb un resultat desfavorble de 23-13, els tarragonins van esmenar els errors comesos en el segon quart. Es van mostrar més sòlids en defensa i van fer ofensives molt útils per tornar a agafar les regnes del matx (38-34). En la segona meitat, l’equip entrenat per Raül Bonet, va seguir amb la dinàmica positiva d’abans del descans, i va provocar l’esgotament de les possessions contràries gràcies a les bones defenses. A més, els jugadors del TGN van executar amb eficàcia els atacs que els van permetre agafar una màxima advantage d’onze punts en finalitzar el tercer període (50-61). En l’últim quart el conjunt lila va patir una altra davallada. Els Maristes van quedar-se a tan sols dos punts del marcador lila. Però la convicció dels tarragonins va ser la clau per fer front els últims minuts de partit i acabar segellant la tercera victòria de la temporada.