El cadet masculí 1 fa un partit per oblidar i per contra el Rapitenc (62-35)

Updated: març 1, 2016

El cadet masculí 1 va fer el pitjor partit de tota la temporada a la pista del Rapitenc. L’equip que entrena Javier García no va fer una bona sortida, encaixant un parcial de 17-9 en el primer període per 34-15 al descans. Els tarragonins van atacar malament, fallant els tirs des de llarga distància i sense buscar l’un contra un. A més, el domini insultant en el rebot dels locals va provocar que fer una cistella fos una utopia i l’equip lila només havia anotat 20 punts en els primers trenta minuts de partit.