El cadet masculí 2 sentencia l’Arboç en una gran segona meitat (37-84)

Updated: abril 6, 2016

El cadet masculí 2 va vèncer l’Arboç en un matx en què va fer valer la seva superior condició física. Els liles van tenir problemes a l’inici del partit per poder anotar perquè els locals van sortir molt forts, amb una defensa molt intensa. Amb tot, l’equip que entrena Adrià Adam, va poder refer-se i acabar el primer quart amb avantatge clar (10-24).

El moment clau del partit es va produir, però, després del descans. Aleshores, el TGN Bàsquet va demostrar ser més fort físicament i va marcar un parcial de 16-46 en aquests segons 20 minuts.