El cadet masculí A augmenta la concentració després del descans i guanya el CB Morell (64-43)

Updated: març 29, 2017

El cadet masculí A va haver de treballar força per derrotar el CB Morell. L’equip lila no va començar massa bé, amb errades en la finalització dels atacs, en tirs fàcils. Amb una baixa anotació per part dels dos conjunts (27-22 al descans), els locals van sortir més concentrats en el tercer període i van començar a obrir forat gràcies a una millor defensa i les ràpides transicions ofensives. L’encert en els tirs lliures va fer més sòlid el joc del TGN Bàsquet que finalment va guanyar amb certa comoditat.