El cadet masculí A imposa el seu ritme i guanya clarament el Torredembarra (47-102)

Updated: octubre 4, 2016

L’equip cadet masculí A del TGN Bàsquet va vèncer amb molta claredat el Torredembarra en un partit que es va decidir al final del primer quart. Al minut 7 de joc el marcador mostrava un empat a 15 però a partir d’aleshores el conjunt lila va ser molt superior. L’equip que entrena Javier García va imposar la seva llei defensiva i va sortir ràpidament al contraatac, desfent la resistència rival que cada vegada tenia més dificultats per anotar (29-50 al descans i 37-73 al final del tercer període).

El Torredembarra no va poder igualar el ritme de joc visitant i va encaixar un correctiu per part del TGN Bàsquet, que va demostrar un bon nivell de forma.