El cadet masculí A s’aplica en defensa i guanya el CB Morell (41-71)

Updated: gener 31, 2017

El cadet masculí A del TGN Bàsquet va derrotar amb claredat el CB Morell en un partit que va començar a sentenciar-se després del descans. Després d’uns minuts de tempteig en què el resultat estava igualat, el TGN Bàsquet va fer un parcial de 0-10 els últims dos minuts del període i va agafar el primer avantatge. Els contraatacs visitants van ser clau. Les diferències es van mantenir però després del descans, la millora defensiva tarragonina i l’aportació dels interiors va obrir un forat de 20 punts. La tònica es va mantenir en el quart període i la diferència final va ser de 30 punts. Destacar el retorn a la competició del jugador lila Adrià Josa, que fins aquest partit no ha pogut debutar després d’haver-se lesionat la tibia i el peronè a l’estiu.