El camí de l’èxit del benjamí femení de quart

By
Updated: maig 17, 2016

Han fet una temporada esplèndida i ara, al final de curs, han recollit els fruits del seu esforç i la seva dedicació. El conjunt benjamí femení de 4art del Sagrat Cor es va proclamar campió de Tarragona en guanyar la final a quatre que es va disputar el 7 de maig passat al pavelló de La Selva del Camp.

Les noies que entrenen Lala López i Marta Pastó van fer una fase final esplèndida, guanyant la Salle Reus en semifinals —11-5, on es donaven 3 punts per quart guanyat i 2 per quart empatat (guanyant 3 i empatant 1)— i el Carme en la gran final (11-9). «L’evolució de les noies ha estat increïble, han progressat moltíssim. Elles, amb l’edat que tenen, aprenen molt de pressa. Mira, un exemple: la setmana abans de la final a quatre vaig ensenyar una vegada un tipus de finta i més de la meitat de l’equip la va fer servir durant aquells partits», diu Lala López.

Les noies formen un grup molt bo, es porten molt bé entre elles. L’ambient és sensacional i, tot que estan concentrades en cada exercici, quan s’ha de fer la foto, tot són bromes i rialles. «Són molt de la broma, però saben quan han de posar els cinc sentits en el que fan. De fet, quan la Marta i jo vam explicar que la Salle Reus era un equip difícil, elles van fer el millor partit de la temporada. Estaven motivadíssimes».

El creixement de l’equip ha estat total. Les noies han arribat al tram decisiu en el millor moment de forma, i això ha estat clau per aconseguir el campionat. «En aquesta categoria la tècnica individual és molt important. Hem anat pas a pas, dominant el bot primer i després demanant que aixequessin el cap. En quatre dies ja eren capaces de fer només dues passades per acabar en cistella. Els dos millors partits de la temporada els vam fer a la fase final. Són unes guanyadores», assegura Lala López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *