El campus d’estiu del TGN Bàsquet comença fort: 90 jugadors durant la primera setmana

By
Updated: juny 29, 2020

El TGN Bàsquet ha posat en marxa el seu campus d’estiu en una primera jornada marcada per les ganes de bàsquet de tots els participants. El club lila ha rebut una resposta massiva dels joves basquetbolistes de la demarcació perquè en aquesta setmana seran 90 els participants del campus de l’entitat lila.

El TGN Bàsquet ha habilitat dues zones per al desenvolupament del seu campus de bàsquet, per una banda, el pavelló i, per l’altra, les dues pistes exteriors que es troben al costat mateix del poliesportiu. D’aquesta manera es manté la distància de seguretat entre els diferents grups que conformen aquesta primera setmana de campus.

Tal com va fer en la represa dels entrenaments dels seus equips ara fa gairebé un mes, el TGN Bàsquet segueix amb el seu protocol d’accés a les instal·lacions per a garantir la màxima higiene i seguretat dels jugadors i jugadores i entrenadors del club. Durant els dies de campus, es faran grups de jugadors que tindran el seu propi entrenador. Els grups no es barrejaran mai, així com tampoc el material esportiu. S’ha dissenyat un recorregut d’entrada i un de sortida i es netegen diàriament els espais utilitzats en el campus.

A més, els pares dels nens han de signar una “Declaració responsable” en relació amb la situació actual arran de la Covid-19. A més, els pares han d’informar diàriament al club si el seu fill o filla té algun símptoma relacionat amb la malaltia. En cas afirmatiu, el nen o nena, hauria de tornar cap a casa.

Aquesta està sent, per tant, la primera de les set setmanes del campus, que inclouen tot el mes de juliol (del 29 de juny al 31 de juliol) i dues setmanes de setembre (del 31 d’agost al 10 de setembre). Al campus hi poden participar des de nens i nenes de P4 a cadets nascuts l’any 2004.

L’horari del campus és de les 9 del matí i fins a les 13.30 h i  es pot  triar el servei d’acollida abans de l’inici del campus (entre les 7.45 h i les 9 h).

El preu del campus és de 52 euros per cada setmana de juliol i per la primera de setembre pels jugadors i jugadores del club i de 62 euros pels externs. En la segona setmana de setembre (del 7 al 10), el preu del campus és de 42 euros pels jugadors del club i 52 pels externs.

Per formalitzar les inscripcions, cal clicar AQUÍ.

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES DEL PRIMER DIA DEL CAMPUS

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *