El Campus d’estiu del TGN Bàsquet creix i es consolida

By
Updated: agost 8, 2016

«Tot és gràcies als nostres monitors, als entrenadors que ho fan possible. Ells s’han fet seu el campus i ofereixen allò que cada participant busca, aquí es troba el secret de l’èxit». Jordi Crespo, responsable juntament amb Àngel González del Campus d’Estiu 2016 del TGN Bàsquet, valora molt la feina dels entrenadors de la casa. Ells s’han encarregat del dia a dia d’un Campus que està plenament consolidat a la ciutat i que és una cita ineludible durant el mes d’estiu.

Així, en les més de quatre setmanes del Campus (del 27 de juny a l’1 d’agost), els participants han pogut aprendre molt bàsquet sense deixar la vessant lúdica d’aquest tipus d’esdeveniments. «Aquesta part formativa i d’entreteniment és clau. Pau Robert, Laura López i Laia Moreno han fet un treball esplèndid i han comptat amb l’ajuda d’Anna Garcia, David Artero i Marina Vidal», diu Crespo.

Els joves jugadors han pogut aprendre de la mà dels millors i s’han fet quatre classes magistrals a càrrec d’Albert del Rey, Montse Martí, Albert Gómez i Juan Carlos Arjona. «Enguany hem vist com teníem jugadors des dels 4 anys fins a cadets de segon any. S’ha ampliat el ventall d’edats i això vol dir que estem fent les coses bé».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.