El campus d’estiu del TGN Bàsquet ja suma 300 participants en les seves primeres quatre setmanes

By
Updated: juliol 25, 2020

El campus d’estiu del TGN Bàsquet està registrant unes dades rècord de participació en un estiu atípic que arriba després d’un confinament domiciliari arran del coronavirus que va provocar la finalització de totes les competicions abans d’hora. Hi havia ganes de bàsquet i això al TGN Bàsquet s’ha pogut comprovar. El campus de l’entitat lila ha registrat per ara 300 participants en les seves primeres quatre setmanes i encara en falta una més aquest juliol (del 27 al 31) i dues més al setembre (del 31 d’agost al 10 de setembre).

El TGN Bàsquet, un dels primers clubs de tota Catalunya a tornar als entrenaments gràcies a disposar d’instal·lacions pròpies, ha centrat el seu campus, com sempre, en el món del bàsquet, aportant el seu reguitzell d’entrenadors a l’esdeveniment. En un moment en què la preocupació pel coronavirus encara és present i on, però, hi ha ganes de jugar a bàsquet i fer activitat física, el TGN Bàsquet ha implantat tota una sèrie de protocols de seguretat amb l’experiència que li va donar l’inici dels entrenaments dels seus equips, que es va fer el 3 de juny. Així, el club ha habilitat dues zones per al desenvolupament del seu campus de bàsquet, per una banda, el pavelló i, per l’altra, les dues pistes exteriors que es troben al costat mateix del poliesportiu. D’aquesta manera es manté la distància de seguretat entre els diferents grups que conformen aquesta primera setmana de campus.

Els preus del campus d’estiu del TGN Bàsquet són, pels jugadors del club, de 52 euros per setmana durant el juliol i la primera setmana de setembre i de 42 euros la segona setmana de setembre. Per als externs, els preus són de 62 euros i 52 euros respectivament. El campus està adreçat a nens i nenes des de P4 i fins a cadets nascuts l’any 2004.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS DEL CAMPUS D’ESTIU DEL TGN BÀSQUET

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *