El Campus d’estiu del TGN Bàsquet, la millor forma de fer esport durant les vacances

By
Updated: juliol 2, 2015

El Campus d’estiu del TGN Bàsquet ja està en marxa. Quatre monitors, dirigits per Jordi Crespo s’encarreguen cada matí de dilluns a divendres de fer que els participants continuïn millorant les seves aptituds basquetbolístiques mentre s’ho passen d’allò més bé. El Campus, que té un horari de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda, té un cost de 45 euros a la setmana, amb la possibilitat que, qui ho vulgui, pugui quedar-se a dinar i marxar a les tres. “Oferim, a part, aquest servei de menjador per qui ho necessiti i, a més, els pares que ho demanin poden deixar els seus nens a les vuit del matí”, diu Jordi Crespo.

Aquesta setmana, una cinquantena de nois i noies omple les pistes del pavelló del Sagrat Cor en un campus en què es fa incidència en el bàsquet, però també amb altres disciplines. ” El format ha anat evolucionant. Veiem què necessiten els nens i ens adaptem a les seves necessitats. L’any passat vam fer un model unitari per totes les edats i ens vam adonar que pels més petits fer quatre hores seguides de bàsquet era massa pesat. Així, hem decidit dividir el campus en blocs i per edats, adaptant cada activitat segons cada grup”. Així, segons Jordi Crespo, els participants de P-5 (hi ha un nen de tres anys fins i tot) fins a infantil fan l’escalfament com la resta, però els primers exercicis són de bàsquet i desenvolupament motriu. Després d’esmorzar arriba l’hora de lleure, amb una estona de piscina o la pràctica de diferents jocs i esports. Al final, com la resta, acaben fent una sessió de bàsquet. L’esport de la cistella agafa més protagonisme a mesura que el nen és més gran i, de fet, els infantils fan bàsquet durant tot el matí, amb sessions més especialitzades.

IMGP2410

Com l’any passat, cada setmana es farà una masterclass de bàsquet. Així, el vicepresident del TGN Bàsquet impartirà una sobre treball de fintes i sortides per generar avantatges en situacions d’atac, l’excapitana del sènior A, Montse Martí, en farà una sobre situacions de tir després de bot i la seva defensa, l’exentrenador del primer equip, Juan Carlos Arjona, parlarà de tècnica individual defensiva i el flamant nou director esportiu del club, Àngel González, centrarà el seu clínic en el treball de coordinació aplicat al bàsquet.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.