El campus d’estiu del TGN Bàsquet, set setmanes de molt bàsquet amb totes les garanties d’higiene i seguretat

By
Updated: juny 16, 2020

El TGN Bàsquet, un dels primers clubs esportius de tota Catalunya a tornar a l’activitat en el desconfinament arran de l’epidèmia de coronavirus, ofereix ara als jugadors i jugadores de l’entitat i també a tots aquells de fora (des de categoria P4 i fins a cadets nascuts el 2004) el seu tradicional campus d’estiu. Enguany el campus tindrà set setmanes, que inclouen tot el mes de juliol (del 29 de juny al 31 de juliol) i dues setmanes de setembre (del 31 d’agost al 10 de setembre).

L’horari del campus serà de les 9 del matí i fins a les 13.30 h, amb la possibilitat de quedar-se a dinar a les instal·lacions de l’escola Vedruna Sagrat Cor (entre 13.30 h i 15 h) i també triar el servei d’acollida abans de l’inici del campus (entre les 7.45 h i les 9 h).

El preu del campus és de 52 euros per cada setmana de juliol i per la primera de setembre pels jugadors i jugadores del club i de 62 euros pels externs. En la segona setmana de setembre (del 7 al 10), el preu del campus és de 42 euros pels jugadors del club i 52 pels externs.

Pel que fa al dinar, el preu és de 47,5 euros per una setmana sencera del juliol i per la primera de setembre, 38 euros en la segona setmana de setembre i de 10,5 euros per dies esporàdics.

El club ha dissenyat un protocol d’higiene per garantir la seguretat sanitària dels participants. L’experiència de la posada en marxa de l’activitat al club lila és un valor afegit al protocol ja implantat des d’aleshores. Les mesures higièniques i de protecció seran comunicades individualment a cada participant un cop es formalitzi la inscripció.

Com formalitzar la inscripció

Per a fer la inscripció per al Campus d’Estiu 2020 cal omplir un formulari en línia que trobareu a la pàgina inscripcions d’aquest lloc web o bé clicant a l’enllaç a sota d’aquest text. Tot seguit aportem també un enllaç on consten les instruccions per a completar correctament el formulari d’inscripció (és important haver-lo llegit abans).

 

INSTRUCCIONS PER A COMPLETAR CORRECTAMENT EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CAMPUS D’ESTIU 2020

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *