El júnior femení B fa un parcial de 20-2 en cinc minuts i derrota el CB Sant Pere i Sant Pau (57-35)

Updated: octubre 1, 2019

L’equip júnior femení B del TGN Bàsquet es va imposar al CB Sant Pere i Sant Pau en un partit que va ser més igualat del que demostra el resultat final. Tot i un bon començament, les noies que entrena Laureà Català van mostrar-se irregulars i tot el que havien fet bé durant els primers 18 minuts (defensa, superioritat al pal baix, i intensitat) van deixar de fer-ho abans del descans. El resultat aleshores mostrava un 23-16 pel TGN Bàsquet.

La dinàmica en el tercer període va ser la mateixa que en el tram final del segon període però cinc minuts d’inspiració lila, del 25 al 20, van provocar un parcial de 20-2 que va deixar el marcador en un clar 47-29 a 10 minuts del final. La victòria ja no es va escapar.