El júnior femení B no pot amb la intensitat defensiva de l’ADT en l’últim quart i perd el partit (58-37)

Updated: gener 28, 2020

L’equip júnior femení B no va fer un bon partit i va perdre contra l’ADT. Les liles van mantenir la igualtat durant gran part d’un enfrontament tens i amb poc encert en general per les dues bandes fins que l’últim quart va dictar sentència. Les badades defensives en alguns moments puntuals com en el tram final del primer quart i al llindar del descans (27-18) van obligar el TGN Bàsquet a anar a remolc durant tot el matx. Només començar el quart període el resultat era de 37-35 però aleshores l’ADT va intensificar molt més la seva defensa i les liles es van enfonsar encaixant un parcial de 21-2.